Levertijden & Voorwaarden

Onderstaand onze standaard leveringsvoorwaarden en levertijden. Verder zijn voor al onze producten en diensten de standaard leveringsvoorwaarden voor de 'dienstverlening' van toepassing.

Levertijden & Voorwaarden

Levertijd 
Nadat alle componenten zijn ingeleverd en goedgekeurd voor verwerking, hebben wij voor de uitlevering ± 8-10 werkdagen nodig. Op de levering van kartonnage verpakkingen (wallet, DigiPack/File e.d.) geldt momenteel een langere levertijd. Tegen speciaal tarief kan er ook een spoedbehandeling volgen, de levering is dan gegarandeerd in 4 dagen. Maandag voor 10.00u alles aanleveren, donderdag in huis.
Vanaf 500 stuks gratis bezorging op 1 adres binnen Nederland. Bezorging is tot aan de voordeur, mits goed bereikbaar voor het autoverkeer. Het bezorgadres dient bij plaatsing van de order bij ons bekend te zijn.

Betaling
Bij plaatsing van een order dient een voorschot te worden betaald. Tenzij anders vooraf schriftelijk is overeengekomen, dient het restantbedrag contant bij ophalen in Rosmalen of vooraf bij levering aan huis te worden voldaan. Mits verzekerbaar via kredietverzekeringsmaatschappij, per bank binnen 30 dagen netto. AMR Productions behoudt zich het recht voor tot meer/minder levering, met betrekking tot alle producten, van maximaal 5% (tot een maximum van 1.000 stuks) van het bestelde aantal, waarbij de geleverde aantallen in rekening worden gebracht.
Al onze prijzen zijn in Euro’s en exclusief BTW tenzij anders vermeld.

Copyrights
De copyrights worden alleen berekend indien er gebruik wordt gemaakt van muziek. Deze kunnen door ons worden aangevraagd en berekend volgens de geldende Stemra tarieven. Omdat AMR Productions een overeenkomst heeft om als intermediair van Stemra te mogen optreden (IP), kan een aanvraag gelijktijdig oplopen met het productieproces, hierdoor is er geen stagnatie in de levertijd. Voor de huidige tarieven verwijzen wij naar ons speciale Buma/Stemra pagina op deze website. Verrekeningen van copyrights credit of debet, komen automatisch te vervallen vanaf 2 jaar na factuurdatum. De opdrachtgever vrijwaart ons van aanspraken door derden over de opgenomen werken. Uitsluitend de opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle mechanische rechten.

Geldigheidsduur
Elke door ons uitgebrachte offerte is maximaal 2 maanden geldig. De productiematerialen zijn niet “oneindig” te bewaren. Indien het productieproces wordt aangepast of vernieuwd, bestaat er de mogelijkheid dat na verloop van tijd nieuwe masters of bestanden moeten worden aangeleverd. Deze kosten worden dan opnieuw doorberekend. Bij een vervolgorder, die binnen 1 jaar wordt geplaatst, is hiervan geen sprake. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de door ons uitgebrachte offertes of informatie welke afkomstig zijn van deze website.

Contact

AMR Productions
Bezoekadres:
Van Meeuwenstraat 21
5243 TD Rosmalen

Scroll naar boven