Templates

Vaak zitten de meeste problemen in het drukklaar aanleveren van het artwork. Het moet precies voldoen aan alle specificaties van onze drukkerij. Deze specificaties en meest voorkomende templates kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Templates

Het artwork dient te worden aangeleverd als een Certified PDF bestand. Deze bestanden kunt u het best naar ons verzenden via www.wetransfer.nl
Wij zullen ze vanaf deze server downloaden. Voor het verwerken van deze digitale bestanden brengen wij altijd verwerkingskosten in rekening.

Voor het ontwerpen of drukklaar maken van het artwork kunnen wij ook van dienst zijn. Wij kunnen u desgewenst in contact brengen met bedrijven die het volledige grafische voortraject voor u verzorgen. De grafisch ontwerper zal uw ideeën omzetten naar een ontwerp en de PDF-bestanden drukklaar afleveren. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de wensen en worden geheel vrijblijvend vooraf doorgegeven.

Hieronder kunt u onze drukspecificaties en meest voorkomende templates downloaden. Alle overige templates uit het ruime assortiment van drukwerk en verpakkingen, zijn op aanvraag te leveren.

Contact

AMR Productions
Bezoekadres:
Van Meeuwenstraat 21
5243 TD Rosmalen

Scroll naar boven